• Facebook - svarte sirkelen
  • Black Instagram Icon
  • Svart YouTube Ikon
Bærum, Norge

Sikter høyt

Høyt, bratt og kaldt. Sindre Kolbjørnsgard reiser i morgen til Nor- Amerikas høyeste fjell.

Drømmehelg i Romsdalen

Endelig var det min tur til å få leke meg i fjellene i Romsdalen. Bagen var fylt opp med ski, klatre- og turutstyr og værvarselet kunne melde om fantastisk vær. Målet for turen var å prøve seg både på Nordveggen på Romsdalshorn og Vengetind, så dette måtte bare bli en perfekt helg.

Jeg fikk en forespørsel om å bidra med bilder til en artikkel i magasinet Yachting World. Bladet er regnet som et av de største seilmagasinene i verden. Dette er derfor en publisering som henger urolig høyt for meg og det er vanskelig å kunne drømt om noe større. Resultatet ble at bildene mine tilsvarer ca 5 A4 sider og hele artikkelen kan dere se og lese her.

"The Arctic Homecoming is the story about a group of good friends sailing from Canada and back to Norway with the 42-foot Swedish built sailboat, as a base for all the adventures that they wanted to carry out during their time there. Their hope is simply to traveling to remote places that have only been seen by a handful of people. Most of the film take place on Greenland where the crew sailed for one month to explore and hike in the fantastic nature."

Denne artikkelen ble publisert i et av de virkelig store seilmagasinene internasjonalt og var en veldig positiv opplevelse.

Nydelig dokumentarfilm om seiling ved Grønnland

"Sindre Kolbjørnsgard seilte en Najad 415 Performance fra Canada, via Grønnland i 2017, og har laget en fantastisk video." 

Norges største seilmagasin postet også en lengre artikkel om eventyret og dokumentaren min. Det var virkelig inspirerende å se hvor godt denne filmen ble tatt i mot, og jeg har virkelig satt pris på det som har blitt publisert.

Please reload